Warning: fopen(/homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/../../../image.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 33

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 34

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 35
Comunicació amb els clients – Albert Soldevila

Comunicació amb els clients

  • 0

Comunicació amb els clients

No saps com comunicar-te amb els teus clients?

Hi ha moltes maneres per comunicar-te amb ells, des de les xarxes socials, als blogs i com no, amb mailings. Aparti d’ara bustiada.

Avui només parlaré de la bustiada, ja que la comunicació amb els clients és molt extensa i entenc que la bustiada és una de les menys utilitzades per les empreses petites.

La bustiada s’han de dividir amb tres tipus, que els hem d’anar alternant entre ells i que els hem d’utilitzar tots tres.

Correus de contingut, aquest correu és el que enviem als clients amb contingut de valor afegit i dirigit al tipus de clients, encara que no tingui res a veure amb la teva empresa, però que pot ser interessant per ells.

Correu pràctic o formatiu, aquest ha d’estar orientat a donar consell d’ús dels teus productes i/o serveis, que aportin un benefici per a ells. Aquest correu busca la fidelització del client no la venda, donem valor al nostre producte/servei.

Correu promocional, aquests correus són els que s’oferta un producte millor o superior al que ja tenen o diferent, ja que si un client ha adquirit un producte i n’està content, és probable que li pugui interessar algun altre dels productes i/o serveis.

Apali, fins un altre

Fountain Pen Signature.

 


About Author

alsobo

en quant a mi, em considero una persona extravertida i plena d'energia, sóc emprenedor i m’agrada que la gent tingui iniciatives. miro de dedicar la meva energia als meus projectes, i en la mesura que puc intento involucrar-me en trobar sortides a projectes aliens.

Leave a Reply