Warning: fopen(/homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/../../../image.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 33

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 34

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 35
Portes la teva empresa amb un excel? – Albert Soldevila

Portes la teva empresa amb un excel?

  • 0

Portes la teva empresa amb un excel?

Aquest escrit és tret del blog de Fartura Directa , i el link del post és aquest, me limitat apassar-lo al català! , penso que expliquen molt bé el que volia transmetre, i he trobat oportú posar el seu post , ja que m’agrada la seva sensilleza

 

“Els petits negocis sempre comencen amb un Excel. Però el Excel serveix només fins a un punt, després el teu negoci ha d’evolucionar. Descobreix per què les millors empreses ja utilitzen la facturació en línia.

Per què l’Excel no és una solució a llarg termini?

L’Excel pot fer moltes coses, es pot aconseguir fàcilment i s’usa molt en el món dels negocis. Són els seus mèrits i seria un error no reconèixer-los. Tot i això, i encara que el programa sigui robust, l’ús de fulls de càlcul en la gestió dels negocis genera molts errors.

Els fulls de càlcul sempre comporten errors

Un full de càlcul mal fet pot tenir efectes fatals per a qualsevol negoci. Aquests són alguns exemples dels  desastres que s’han produït en el món dels negocis a causa de l’ús d’un full de càlcul mal fet.

Malauradament aquest tipus d’errors són molt freqüents. I mentre les dades s’entrin manualment, hi hagi copiar-enganxar i hi hagi fórmules, aquests errors continuaran sent molt habituals.

Set problemes que tindràs si fas servir Excel com a substitut d’un programa de facturació en línia.

√  Utilitza l’Excel requereix un aprenentatge, i moltes empreses s’obliden d’això. A més en la majoria d’ocasions, els seus usuaris jutgen malament el seu nivell d’experiència amb el programa. És a dir, creuen saber més del que en realitat saben.

√  Preparar un full d’Excel fiable i que realitzi totes les teves necessitats, requereix temps, concentració i coneixements. Aconseguir crear informes de despeses o d’ingressos no és gens fàcil. I a més pots trobar-te amb que has de modificar o afegir dades en el full de càlcul constantment. Perdent molt de temps.

√  En Excel has de saber exactament per què vas a utilitzar les dades abans de començar perquè després no hi ha flexibilitat per configurar. Cal saber com anomenar els informes i les seves cel·les i assegurar-te que cada informe tingui el marcador de temps adequat.

√  Els documents d’Excel són manipulables perquè es poden modificar molt fàcilment i és difícil de controlar qui fa els canvis. Imagina si un membre del teu equip entra 100.000 en lloc de 1.000 euros.

 Molts usuaris tenen problemes quan treballen amb múltiples pàgines, gran quantitat de dades i fórmules. És molt fàcil cometre errors.

 L’Excel no s’integra amb altres programes que utilitzes en el teu negoci o que fa servir el teu assessor fiscal.

 L’Excel no et permet detectar errors o duplicitats. Per exemple, no t’avisa quan has creat dues factures amb la mateixa numeració.

Per què és millor una programa de facturació en línia per al teu negoci?

 No és només que sigui molt més fàcil d’utilitzar, és que és molt més fiable. El programari en el núvol és escalable, rendible i totalment adaptat a les necessitats del teu petit negoci.
 Pots tenir múltiples usuaris per un mateix compte amb permisos d’accés diferents, assegurant d’aquesta manera que la informació sensible no està a l’abast de tothom.
  El programari sempre està actualitzat sense haver de fer res, i es realitzen còpies de seguretat de tota la informació diàriament en un lloc segur. Una cosa que et dóna una gran tranquil·litat i que evita que t’hagis de preocupar de com emmagatzemar la informació de la teva empresa, per no parlar del cost.
 No hi ha cap possibilitat de frau o de manipulació amb un programa de facturació en línia, totes les operacions queden registrades i vas a saber qui i quan es va fer una determinada acció.
 Els informes es creen en un clic, i t’estalvies una gran quantitat de temps en càlculs. Els ingressos, les despeses, els impostos, …. tot està a l’abast de la mà en un sol clic.

8 + 1 raons per les que un programa de facturació en el núvol és molt millor que l’Excel.

Són les següents:

√  Mai més tornaràs a prendre decisions infundades, sempre ho faràs amb la informació que necessites a la mà.
√  Les teves dades sempre són fiables: estan actualitzats permanentment en el núvol i no hi ha errors de càlcul.
√  Pots reduir dràsticament els errors manuals automatitzant processos.
√  necessitaràs un mes per poder accedir a la informació. Els informes en temps real són fàcils d’obtenir i de compartir.
√  La presentació dels teus impostos es pot fer en minuts en lloc d’hores perquè el programa calcula els teus impostos per a tu.
√  Podràs gestionar les teves finances millor i d’una manera molt més precisa. El teu assessor fiscal pot tenir un usuari que li permeti accedir al teu compte per consultar les dades, exportar la informació o fins i tot traspassar a comptabilitat.
√  S’integra amb altres programes, per exemple pots fer una exportació per A3 i Contaplus que són els dos programes de comptabilitat més usats per gestors i assessors fiscals a Espanya.
√  Pots accedir a les teves dades en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Les teves dades estan en el núvol, el que significa que els pots consultar siguis on siguis i des de qualsevol dispositiu (tablet, mòbil, ordinador, …)

√ Jo afegeixo una de molt important al meu entendre, és la movilitat que proporciona, on pots fer una factura des de cas el client…

L’esforç val la pena

Encara que alterar la manera en què treballes no és fàcil, els beneficis que et donarà  un programa de facturació en línia són molt importants.

“L’Excel no és bo ni dolent, simplement no es va crear per portar la facturació d’un negoci. Així que ara és el moment de donar-li al teu negoci la possibilitat de créixer i triomfar, sense restriccions ni errors.”


About Author

alsobo

en quant a mi, em considero una persona extravertida i plena d'energia, sóc emprenedor i m’agrada que la gent tingui iniciatives. miro de dedicar la meva energia als meus projectes, i en la mesura que puc intento involucrar-me en trobar sortides a projectes aliens.

Leave a Reply