Warning: fopen(/homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/../../../image.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 33

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 34

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/3/d333453488/htdocs/app333456497/wp-content/plugins/posts-by-tag/posts-by-tag.php on line 35
Què has de tenir en compte per engegar un projecte? – Albert Soldevila

Què has de tenir en compte per engegar un projecte?

  • 0

Què has de tenir en compte per engegar un projecte?

idea

Estem en un moment en què les idees surten soles, poder l’esperit de supervivència fa que gent en què no han pogut trobar feina, ara prenen el coratge de tirar alguns projectes endavant.

No ser si puc contribuir a aclarir algunes coses, però explicaré el que penso que s’ha de tenir en compte, sempre amb la base de les meves vivències.

La idea. Tothom te idees per tirar endavant, i sempre creiem que la nostra és la millor!, en alguns casos si i en d’altres no!, amb això no vull dir res, però sí que per saber el caire de la idea aconsello alguna que altra coseta:

Valora el cost econòmic i humà que fa falta per tirar-la endavant
Explica-la en els teus cercles d’amistat i gent d’altres àmbits, i mira de treure’n el que en pensen, aviat sabràs si són imputs positius o negatius.
No caiguis en l’error de pensar que la gent no hi entén!, avui en dia la gent està molt informada
Mira si la teva idea soluciona un problema ‘ això és Bo ‘
Equip. Poder la idea no requereix equip, o si.. però no menys tinguis que un equip normalment és necessari, per molts aspectes.

Sempre tenim mancances que o se supleixen amb contractació (diners), o amb companys de viatge
Posa la confiança amb la gent que t’acompanyi
Aprofitat dels coneixements dels altres i els seus contactes
Per molt bo que creguis que ets, tingues present que hi ha molta gent com tu o millor
Pla d’empresa. Un pla d’empresa, és una eina molt útil per posar sobre la taula i per escrit la idea i visió de negoci, tingues en compte que serveix per a moltes coses.
Per demostrar-te a tu i el teu equip que és una idea solida
Per poder trobar els punts febles els forts les debilitats i les fortaleses ( DAFO )
Per intentar de tenir una aproximació del cost d’execució
Per veurà la viabilitat del projecte
Per presentar a possibles inversors (en el cas que sigui invertible)
Execució. Important, poder la més important de totes, crec i crec que no vaig errat, si dic que molts projectes, idees i altres s’han mort en aquest pas, idees i projectes molt bons, però que per una mala execució no han tingut sortida.. Aquí s’ha de treballar de valent, amb molta il·lusió i empenta, importantíssim, tenir l’equip motivat. No ser dir quines són les millors eines per tirar-ho endavant, perquè cada idea o projecte té les seves necessitats, el que sí que et diré és que tot es basa amb ‘ prova-error ‘ no desisteixis i si creus i creieu que és una bona idea, ho serà!
Segur que em deixo moltes, moltíssimes coses… to i així endavant amb aquelles idees que moltes vegades per absurdes que semblen, són molt engrescadores i probablement amb rendibilitat econòmica!

Salut!


About Author

alsobo

en quant a mi, em considero una persona extravertida i plena d'energia, sóc emprenedor i m’agrada que la gent tingui iniciatives. miro de dedicar la meva energia als meus projectes, i en la mesura que puc intento involucrar-me en trobar sortides a projectes aliens.

Leave a Reply